Over ITonline

iTonline,je spreekt het uit als i-t-online, is officieel gestart op 6 april 2009 door Ton van de Hulsbeek. Het bedrijf is een uitsplitsing van een computerwinkel, gestart november 2003 die ook zeer actief was op de klein zakelijke markt. Deze winkel was in de ruim 5 jaar bestaan uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van maatwerk hardware en systeembeheer voor het MKB.

Aangezien de particuliere en zakelijke qua werkwijze toch wel enorm verschillen, is begin 2009 besloten de activiteiten uit elkaar te trekken om deze beide zelfstandig voort te zetten. De stap naar alleen een zakelijk markt was redelijk makkelijk te maken gezien de ruim 20 jaar consultancy ervaring in de automatiseringsbranche.

Om duidelijk te maken dat het twee zelfstandig opererende bedrijven zijn is de naam rc-services vervangen door het huidig iTonline.

Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van Windows netwerken waarbij onze affiniteit ligt bij Microsoft Small Business. Dit geweldige pakket is mits juist geconfigureerd een perfecte, veilige en uiterst stabiele totaaloplossing voor bedrijven tot 75 gebruikers waarbij beheersbaarheid een must is. Standaard is dit pakket uitgerust met Exchange server zodat medewerkers flexibel met pda of laptop buiten de deur ook contact kunnen houden met de zaak. Uitwisseling van agenda, email en overige data is eenvoudige. en gebruiksvriendelijk op te zetten met een minimale investering. Eventueel is het mogelijk om hiernaast nog diverse ander servers aan te koppelen zoals met name een web, terminal en database-server.

 

Naast het beheer van uw netwerken leveren wij ook diverse cloud oplossing, waaronder hosted exchange, office 365, diverse oplossingen voor back-op in met name een ud en natuurlijk Azure.

 

Ook hebben we diverse oplossing voor Voip telefonie.